Näin totutat koirasi lemmikkirattaisiin

Näin totutat koirasi lemmikkirattaisiin - Muotitassu

Johdanto

Kun hankit lemmikkirattaat, niin varaudu siihen että kaikki koirat eivät innostu niistä välittömästi. Seuraavilla askeleilla voit helpottaa koiraasi totuttelua uuteen kulkupeliinsä. Muista olla rauhallinen, antaa koirallesi riittävästi aikaa, sekä palkita sitä kehuilla ja nameilla. Älä kiirehdi niin hyvä tulee 😊

Innopet Sporty Evloution lemmikkirattaat
Innopet Sporty Evolution lemmikkirattaat

1. Pura lemmikkirattaat paketista

Aseta rattaat lattialle ja poista kaikki pakkausmateriaalit. Varmista, että rattaat on kasassa ja sijoitettu paikkaan, jossa ne ei ole tiellä.

2. Tutustuminen ja lemmikkirattaiden haistelu

Anna koirasi haistella ja tutkia lemmikkirattaita kaikessa rauhassa. Tässä vaiheessa, kun rattaat on vielä taitettuna, ne ei yleensä ole koirien mielestä pelottavia. Pysy kuitenkin lemmikkisi lähellä varmistaaksesi, ettei mitään erikoista tapahdu. Tutustukaa uuteen esineeseen yhdessä iloisena ja innostuneena.

3. Lemmikkirattaiden kasaaminen

Noudata paketin ohjeita ja kasaa lemmikkirattaat kokonaan. Avaa kabiinin ovi ja aseta pyörät paikoilleen.

4. Jatketaan tutustumista

Anna koirasi jatkaa lemmikkirattaisiin tutkimista sinun kanssa. Tarkkaile varuulta kun se haistelee kabiinia ja pyöriä.

5. Tuttujen esineiden lisääminen

Aseta rattaisiin koirasi tuttu peitto, peti tai tyyny. Voit myös laittaa sinne joitakin tuttuja leluja. Tutut hajut luovat turvallisuuden tunnetta.

6. Nosta koira lemmikkirattaisiin

Mallista ja koirasta riippuen nosta koira sisälle, tai houkuttele se sinne sinäänkäynnin kautta herkuilla. Jos koira ei suostu yhteistyöhön, keskeytä ja yritä hetken päästä uudelleen. Anna totuttautumiselle aikaa, sekä muista palkita ja kehua koiraasi onnistumisista.

7. Koiran rentouttaminen lemmikkirattaissa

Jos koira yrittää hypätä pois rattaista, istu sen viereen. Puhu rauhoittavasti, anna herkkuja ja silittä sitä. Vasta kun koira on rattaissa rauhallinen, niin totuta se turvalliseen kiinnittämiseen. On tärkeää, että koira tuntee olonsa turvalliseksi ja rentoutuneeksi ennen niiden liikuttamista.

8. Lemmikkirattaiden liikuttaminen

Kun koira on rauhoittunut ja kabiini suljettu, voit ottaa jarrut pois ja liikuttaa rattaita edestakaisin huoneessa. Jos huomaat, että koira on peloissaan tai stressaantunut, pysähdy ja anna sille lisää aikaa tottua liikkeeseen. Kun liikkuminen sujuu sisällä, niin on helpompi siirtyä ulos.

Innopet Sporty Evloution lemmikkirattaat
Tyytyväinen asiakas Premium Cozy rattaissaan

Lopuksi

Toivottavasti neuvoista on hyötyä, ja auttavat koirasi totuttelua lemmikkirattaisiin. Jos sinulla ei ole vielä lemmikkirattaita, ja mietit niiden hankkimista niin tutustu Muotitassun upeaan valikoimaan markkinoiden kauneimpia lemmikkirattaita!

Sivupalkki

Blog categories

Tämä osio ei tällä hetkellä sisällä sisältöä. Lisää sisältöä tähän osioon sivupalkin avulla.

Recent Post

Tämä osio ei tällä hetkellä sisällä sisältöä. Lisää sisältöä tähän osioon sivupalkin avulla.