Paras peti koiralle - 5 suosikkia laatutietoiselle koiranomistajalle

Paras peti koiralle - 5 suosikkia laatutietoiselle koiranomistajalle - Muotitassu

Mietitkö mikä olisi paras peti lemmikillesi? Koiranpedin valinta ei ole aina helppoa, sillä vaihtoehtoja on monia. Tässä esittelemme sinulle hauskojen tarinoiden avulla meidän mielestä 5 parasta koiran petiä. Tuotteet eivät ole paremmuusjärjestyksessä, sillä ne ovat keskenään erilaisia.

Kerromme sinulle mitkä ovat tämän hetken suosituimmat ja kauneimmat sänkymallit. Nämä eivät ole kaukomaissa valmistettua tusinatavaraa, vaan ekologisia käsin Euroopassa valmistettuja tuotteita, joita kehtaa esitellä vaikka sisustuslehden keskiaukeamalla.

Tervetuloa nauttimaan tarinoista, inspiroutumaan ja löytämään koirallesi unelmien sänky!

Valitse oikeanlainen peti juuri sinun koirallesi

Koiranpetejä on monenlaisia, joten valinnanvaraa riittää. On olemassa perusmalleja, tyylikkäitä design-petejä, sänkyjä, patjoja ja sohvia. Lisäksi näistä löytyy pyöreitä, pehmopetejä, donitseja. Yleisimmät ja tässä esiteltävät mallit ovat pääsääntöisesti suorakulmion muotoisia petejä joissa on korotetut laidat. Tälläinen peti on monikäyttöinen, sillä se tarjoaa sekä pehmeyttä että suojaisan piilopaikan turvaa

Kun valitset oikean kokoista petiä, on oleellista, että otat huomioon sekä koirasi koon että iän. Koiran ikä voi vaikuttaa valintaan, ja vanhemmalle koiralle saattaa olla mukavampi vartaloa tukevampi peti kuin nuoremmille, aktiivisemmille koirille. Koirasi koon tulisi aina määrittää pedin koko: koira tulisi mahtua nukkumaan vapaasti ja levällään ilman, että sen kehonosat roikkuvat pedin reunojen yli. Liian suuri tai liian pieni peti ei ole hyväksi koiran nukkumisergonomialle. Suosittelemme mittamaan koirasi ennen kuin teet ostopäätöksen, jotta tiedät minkä kokoisen pedin hän tarvitsee. Jos epäröit kahden koon puolesta, niin ota mielummin isompi. Siinä koiralla on tilaa vaihtaa paikkaa yön aikana jos sille tulee kuuma.

Millaisia eri tyyppisiä koiranpetejä on olemassa

Peti pehmeillä laidoilla on yksinkertaisin ja klassisin vaihtoehto, joka tarjoaa koiralle oman suojaisan paikan levätä. Ortopedinen peti on tästä suunniteltu versio erityisesti ikäntyvien, liikuntaelinsairauksista kärsivien tai toipilaskoirien mukavuutta silmällä pitäen. Se voi myös estää lihas- ja nivelongelmien kehittymisen terveillä koirilla. Sänky on sisustukseen sopiva valinta, joka tuo lemmikin unilleen mukavuutta ja tyyliä. Makuupatja on toinen mukava valinta, ja joissain tapauksissa hyvä valinta esimerkiksi autoon tai kylään. Makuualusta on erittäin ohut patja, joka soveltuu hyvin esimerkiksi retkille, treeneihin tai näyttelyihin, kun koira tarvitsee oman paikan odottaa esimerkiksi vuoroaan. Lisää erilaisista sängyistä ja niiden ominaisuuksista voit lukea täältä.1. Pillow Villa - Lounge

Olipa kerran lagotto nimeltä Rio, joka unelmoi omasta pesästä, johon hän voisi kääriytyä päivittäisten seikkailujensa jälkeen. Kun Rio näki ensimmäisen kerran Pillow villa lounge -pedin kodissaan, hän ei meinannut pysyä turkissaan. Tämä peti oli kuin luksushuone, jonka syleilyyn hän saattoi sukeltaa täydellä innolla ja tuntea villaisen pehmeiden materiaalien hivelevän hänen karvaansa. Pillow villa loungen taitava muotoilu oli kuin syli, joka toivotti Rio:n tervetulleeksi ja joka tarjosi hänelle aina stressittömän pehmopaikan.

Design ja mukavuus

Pillow Villa Lounge:n tyylikäs ja minimalistinen design sopii saumattomasti jokaiseen kotiin. Pedin moderni ulkonäkö on saanut inspiraatiota skandinaavisesta suunnittelusta. Lisäksi sen korkeat reunat antavat koirallesi turvallisen olon ja mahdollisuuden nojata mukavasti. Pedin patja on täytetty ortopedisellä memory foam vaahdolla, ja se tarjoaa erinomaista tukea myös isoille ja seniorikoirille.

Materiaalit

Pedin Easy Clean -pintamateriaali on kestävä ja likaa hylkivä, minkä vuoksi se pysyy helposti puhtaana. Pedin sisäosa on täytetty pehmeällä ja mukavalla täytteellä, joka antaa lemmikillesi parhaan mahdollisen tuen ja mukavuuden.

Ekologisuus

Pillow Villa on pieni Liettualainen perheyritys joka valmistaa kaikki tuotteensä käsin korkealaatuisista, ekologisesti katsottuna kestävistä materiaaleista. Tämä tarkoittaa, ettei sen valmistusprosessi kuormita ympäristöä yhtä paljon kuin monien muiden tuotteiden. 

Brändi

Pillow Villa on arvostettu brändi, joka tunnetaan korkeasta laadusta ja innovatiivisesta muotoilusta. Heidän tuotteensa ovat suunniteltu erityisesti ajatellen lemmikkien mukavuutta ja omistajien estetiikkaa.2. Denjo dogs - Classic Nest

Eräänä päivänä lenkiltä palaessaan nuori kultainennoutaja Sammy löysi Denjo Dogs Classic Nest -pedin kotinsa nurkasta . Hetken haisteltuaan tätä uudelle tuoksuvaa petiä hän astui sen sisälle, pyörähti muutaman kerran ja asettui makuulle leveä hyvy kasvoillaan, Sammy tunsi välittömästi olevansa mukavassa paikassa. Pedin pehmeät reunat muodostivat täydellisen suojan muuten vilkkaalle koiranpennulle, ja pedin ansiosta Sammy oppi rauhoittumaan kun meno kävi liian villiksi.

Sammy nautti myös siitä, kuinka mukavaa oli mennä pedin reunalle, tarkkailla ympäröivää maailmaa, mutta silti tuntea olevansa suojassa.

Design ja mukavuus

Classic Nest on tyypillinen suorakulmainen koiranpeti, joka tarjoaa koiralle luonnollisen pesän kaltaisen olotilan. Tämäntyyppinen peti on ihanteellinen koirille, jotka pitävät kaivautumisesta peittojen alle tai koirille, jotka nauttivat piilossa olemisesta. Pesällisessä sängyssä on myös korkeat reunat, jotka toimivat sekä tukena että suojana. 

Materiaalit

Pedin materiaalit vaikuttavat merkittävästi koiran mukavuuteen ja pedin kestävyyteen. Classic Nest on valmistettu laadukkaasta, kestävästä ja helposti pestävästä puuvillakankaasta. Se on lisäksi täytetty pehmeällä, allergiaystävällisellä täytteellä, joka jakautuu tasaisesti pitäen pedin muodossaan. 

Ekologisuus

Denjo Dogs brändi on tunnettu huippulaadukkaista koiratarvikkeista. Denjo Dogs on arvostettu ja luotettava brändi, joka on omistautunut tarjoamaan koirille parasta mahdollista mukavuutta ja turvallisuutta. Valitsemalla Denjo Dogs -koiranpedin voit luottaa siihen, että saat parasta laatua ja kestävyyttä. täydellisyyteen.

Brändi

Denjo Dogs on arvostettu ja luotettava Ruotsalainen brändi, joka on omistautunut tarjoamaan koirille parasta mahdollista mukavuutta ja turvallisuutta. Valitsemalla Denjo Dogs -koiranpedin voit luottaa siihen, että saat laadukkaan tuotteen.3. Laboni - Ortho Glam

On varhainen ainoa aamu ja rescue-koira Bella herääilee hitaasti raajojaan venytellen. Bella on maannut koko yön uudessa Laboni - Ortho Glam koiranpetissään. Hän tuntee olonsa helpottuneeksi ja levänneeksi, melkein kuin uudeksi koiraksi. Tämä ei ole tavanomainen tunne Belalle, joka on kärsinyt nivelkivuista jo pidemmän aikaa.

Rentouden ja pehmeyden yhdistelmä ortopedisessa petissä on ollut parasta, mitä hänelle on tapahtunut pitkään aikaan. Nämä ensiarvoisen tärkeät ominaisuudet ovat tulleet osaksi hänen päivittäistä elämäänsä. Bella on selvästi onnellisempi ja tyytyväisempi uudessa kodissaan.

Bella on kärsinyt nukkumisen fyysisistä haasteista, mutta nyt hän vaikuttaa nukkuvan syvemmin ja levollisemmin. Ei ole epäilystäkään, ettei Bella rakastaisi uutta petiänsä, sillä onhan se myös erittäin kaunis.

Design ja mukavuus

Samettinen ja pehmeä Glam on mattapintainen, kiiltävä ja kevyesti kuvioitu. Ylelliset Jab Anstoetz kokoelman samettikankaat tekevät pedistä lumoavan katseenvangitsijan. Upeat päälliset näyttävät joko vaaleammalta tai tummemmalta valaistuksen kulmasta riippuen. Tämä on peti jolle kuvat eivät tee täysin kunniaa.

Materiaalit

Laboni Ortho Glam on sänkyvalmistajan kanssa suunniteltu älykäs ja monikerroksinen ortopedinen sänky, joka valmistetaan hiljattain kehitetyistä SleepTech-geelistä, jossa geelimäinen aine yhdistyy ilmaa läpäisevään erikoisvaahtomuoviin. Näiden materiaalien yhdistelmä on tuttu kalleimmista ihmisten sängyistä, ja takaa parhaan mahdollisen selkätuen koirallesi.

Ekologisuus

Laboni tuotteiden valmistuksessa hyödynnetään tarkasti valikoituja materiaaleja ja kumppaneita. Kankaissa hyödynnetään kierrätysmateriaaleja, ja koko komeus on Ökö Tex sertifioitu. Laboni petien kaikki osat ovat vaihdettavia, joten tuotteet ovat pitkäikäisiä.

Brändi

Laboni on Sveitsiläinen brändi, joka on tunnettu laadukkaista ja innovatiivisista tuotteistaan. Heidän viimeisintä teknologiaa hyödyntävä ortopedisen koiranpedit on mainio esimerkki innovatiivisesta lemmikkituotteesta. Tämä sänky on suunniteltu koirien hyvinvointia silmällä pitäen.4. Labbvenn - Strippo

Kotiovi aukeaa, ja suloinen nuori bordercollie Taiga saapuu päivälenkiltään kotiin. Olehuoneeseen astellessaan Taiga kiinnittää huomionsa huoneen nurkassa komeilevaan, kirkkaan keltaiseen Labbvenn Strippo -koiranpetiin. Tässä pedissä on jotain erityistä, jotain mikä sai Taigan sydämen lyömään innosta nopeammin. Hän ymmärtää heti että peti on tarkoitettu hänelle!

Suurin uteliaisuus vie voiton ja Taiga ei voi vastustaa kiusausta tutustua uuteen petiinsä. Hän kävelee varovaisesti pedin luokse, haistelee sitä ja lopulta laskeutuu siihen muutaman pyörähdyksen saattelemana. 

Taiga piehtaroi pedillä, venyttelee siinä muutaman kerran ennen kuin löytää täydellisen asennon. Hänen pienet silmänsä sulkeutuvat hitaasti samalla kun hän katsoo onnellisia omistajiaan seisomassa kauempana. Peti on jatkossa Taigan oma turvapaikka, paikka johon hän voisi vetäytyä nauttimaan unelmistaan, leppoisista päivätorkuistaan ja tarkkailemaan talon askareita. Hetken taisteltuaan väsymystä vastaan Taiga kääntää itsensä mukavasti kyljelleen, sulkee silmänsä ja antaa unen viedä mukanaan.

Design ja mukavuus

Labbvenn Strippo koiranpeti  on valmistettu tunnetusta korduroy-kankaasta, joka on palannut takaisin suosioon. Korduroy-kangas, on eräänlainen tekstiili, joka on tunnettu sen ainutlaatuisesta "nurmikko" -kuviosta, joka muodostuu pitkittäisistä, samettimaisista raitoista tai "vöistä". Korduroy sopii lisäksi kestävän luonteensa vuoksi erinomaisesti koiran peteihin.


Strippo pedillä on omaleimainen ulkonäkö, joten sitä on vaikea sekoittaa mihinkään muuhun. Rinnakkaiset raidat hyvin valikoiduissa väreissä antavat sinulle mahdollisuuden nauttia sisustuksessasi epätavallisesta tyylikkyydestä.

Materiaalit

Peti on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, ja se on valmistettu kestämään käyttöä. Peti on tukeva, mutta samalla pehmeä ja mukautuva. Petiin sisältyy irrotettava ja pestävä päällinen, joka helpottaa sen puhtaanapidossa. 

Ekologisuus

Yhtiön sitoutuminen ekologisiin arvoihin näkyy kaikessa, mitä se tekee. Labbvenn Strippo peti on valmistettu ympäristöystävällisistä materiaaleista ja sen tuotantoprosessissa noudatetaan tiukkoja ympäristöstandardeja. 

Brändi

Labbvenn perustettiin vuonna 2016 koirarakkaiden Jolantan ja Piotrin toimesta upeiden Sudetes-vuorten juurella, Lounais-Puolassa. Labbvenn:in tuotteet on suunnattu koirille ja omistajille, jotka arvostavat hillittyä modernia muotoilua klassisilla muodoilla. Labbvenn on omistautunut tarjoamaan korkealaatuisia, Euroopassa käsintehtyjä tuotteita, joissa yhdistyvät tarkka suunnittelu ja huolellisesti valitut Eurooppalaiset materiaalit.5. Lord Lou - George

Topi on vanhempi chihuahua herra, jolla on ilmiömäinen persoonallisuus. Hän nauttii päivittäisistä seikkailuistaan, olipa kyse sitten puistokävelyistä tai ohikiitävien autojen katselusta. Topille Lord Lou - George on erityinen paikka, sillä tämä ei ole pelkästään sänky vaan Topin valtaistuin. 

Tämä luksus sänky, joka on saanut inspiraationsa barokki tyylistä, tarjoaa Topille mahdollisuuden tarkkailla ympäröivää maailmaa mukavasti ja tyylikkäästi. Muhkea beige paitja, ja silmiinpistävä punottu rakenne saa ohikulkevat koirat kateelliseksi. Päivän aikana, kun hänen omistajansa tekee töitä, Topi asettuu mukavasti näyteikkunä läheisyyteen sijoitettuun George-petiin nautimaan ohikulkijoiden huomiosta. 

Vaikka ulkopuolinen maailma on täynnä jännittäviä asioita, Topin silmissä mitään ei voita mukavuutta, jota korotettu George tarjoaa. Tämä chihuahua tietää, miten nauttia elämästä sen loppuun asti.

Design ja mukavuus

Viimesteltyjen käsinojien ja upean muotoilun ansiosta tämä peti ei ainoastaan houkuttele Topia, vaan sen ulkomuotoa kehuu jokainen vieras. Jokainen osa pedistä on suunniteltu huolellisesti ja toteutettu huippu puusepän toimesta. George:ssa on tilava pehmustettu patja, joka on ympäröity käsinojilla ja korotetulla reunalla.

Materiaalit

George-koiran sänky on valmistettu kestävistä, korkealaatuisista materiaaleista. Runko jossa on ylelliset kaiverretut yksityiskohdat, on valmistettu tyylikkäästä massiivipuusta. Patjan pehmustus on valmistettu hypoallergeenisesta materiaalista, jota on helppo puhdistaa ja joka kestää aikaa. 

Ekologisuus

Lord Lou:n materiaalit ja yhteistyökumppanit valitaan eettisesti ja ympäristöystävällisesti. Kestävät rakenteet ja laadukkaat materiaalit takaavat, että nämä sängyt kestävät pidempään, vähentäen näin ympäristön kuormitusta. 

Brändi

Lord Lou tunnetaan laadukkaista, kestävistä ja uniikeista koiratuotteistaan. Brändi on sitoutunut tuottamaan vain parasta, ja se näkyy jokaisessa tuotteessa. George on yksi heidän tunnustetuimmista malleista, ja sen ainutlaatuinen tyyli ja laatu erottuvat selvästi. Valitettavasti Lord Lou on lopettanut sänkyjen valmistuksen, joten näitä upeita käsityön taidonnäytteitä on vaikea saada. Useimmiten kysytyt kysymykset koiranpedin valinnasta

Mikä on paras peti pienelle tai keskikokoiselle koiralle, kuten Pomeranianille, shetlanninlammaskoiralle tai cockerspanielille?

Pienelle tai keskikokoiselle koiralle, kuten Pomeranianille, shetlanninlammaskoiralle tai cockerspanielille, valinnanvaraa on paljon. Suosittelemme pehmeää petiä, ja seniorille ortopedistä Pienille koirille tyypillisesti riittää S koko, mutta keskikokoisille kannattaa olla jo M.

Millaisia asioita olisi hyvä huomioida kun valitaan parasta petiä isoille koirille?

Isojen koirien pedin valinnassa on tärkeää huomioida koiran koko, ja kuinka paljon tilaa pedillä tosiasiassa on. Pedi tulisi olla riittävän tilava, jotta koirasi voi käpertyä tai venyä täyteen mittaansa nukkuessaan. Älä unohda tarkistaa petin mittoja ennen ostopäätöksen tekemistä, ja kysy tarvittaessa meiltä apua.

Koiran paino kannattaa huomioida. Isommille koirille kannattaa valita vankempi peti, joka ei vajoa kovassa käytössä. Ortopediset pedi ovat usein hyvä vaihtoehto isommille koirille.

Pedin materiaalit ovat myös tärkeässä roolissa. Huomioi, että isoilla koirilla saattaa olla enemmän painoa taakseen, jolloin tarvitaan kestävämpiä materiaaleja. Esimerkiksi ekoystävällinen, paksu ja tiivis vaahtomuovi voi tarjota koiralle pitkäkestoista mukavuutta samalla kun se kestää myös isompien koirien painoa.

Suosi materiaaleja, jotka ovat sekä kestäviä että helppoja puhdistaa. Muista, että isot koirat saattavat myös lämmetä nopeammin, joten hengittävät ja nopeasti kuivuvat ja hengittävät materiaalit ovat hyvä valinta. 

Millaisia materiaaleja kannattaa suosia koirien pedeissä?

Luonnonkuituiset materiaalit, kuten puuvilla, pellava ja villa, ovat hyviä vaihtoehtoja koiran sängyn materiaaleiksi. Ne ovat hengittäviä ja kestävät hyvin kulutusta.

On hyvä huomioida, että luonnonkuidut voivat hajota helpommin kovassa raapimisessa, joten niitä ei yleensä käytetä sellaisenaan koiran sängyissä ja pedeissä. Tämä ei tarkoita, että sinun pitäisi välttää näitä materiaaleja. Päinvastoin, yhdistelmät, joissa on sekä luonnon että synteettisiä kuituja, voivat tarjota optimaalisen tasapainon kestävyyden ja mukavuuden välille. Voit myös käyttää luonnonkuiduista valmistettua vilttiä petisi päällä.

Mitä materiaaleja kannattaa välttää koiranpetiä valitessa?

Valitessasi koiranpetiä, on tärkeä ottaa huomioon eri materiaalit, mitkä voivat vaikuttaa lemmikkisi hyvinvointiin. Vaarallisia materiaaleja ovat esimerkiksi erilaiset keinotekoiset kuidut, jotka saattavat sisältää kemikaaleja, jotka voivat vuotaa ja päätyä koirasi elimistöön. Lisäksi mikromuovit, jotka hajoavat pieniksi, tuskin havaittaviksi hiukkasiksi, ovat erityinen huolenaihe. Mikromuovit voivat vahingoittaa koirasi sisäelimiä, jos ne pääsevät koiran suun kautta sen elimistöön. Oli kyse mistä tahansa pedin materiaalista, niin tarkkaile ettei koirasi innostu pureskelemaan niitä.

Öko-Tex-standardi on kansainvälinen sertifiointijärjestelmä tekstiilien turvallisuudelle. Tämä merkintä tarkoittaa, että tuotteessa ei ole käytetty haitallisia aineita, kuten raskasmetalleja, formaldehydiä, karsinogeenejä tai allergeenejä. Öko-Tex-standardin mukaisen pedin valinta varmistaa, että pedissä käytetyt materiaalit ovat turvallisia ja eivät aiheuta haittaa lemmikkisi terveydelle.

Minkälainen on hyvä koiran sänky?

Hyvä koiran sänky on mukava, tukeva, helppo puhdistaa ja kestävää materiaalia. Lisäksi sen tulisi olla sopivan kokoinen lemmikillesi ja sopimaan kodin sisustukseen.

Mitä tulee ottaa huomioon koiran sängyn valinnassa?

Koiran sängyn valinnassa tulisi ottaa huomioon koiran ikä, koko, terveydentila sekä lemmikin omat mieltymykset makuupaikan suhteen.

Miten koiran sänky tulisi puhdistaa?

Koiran sängyn puhdistus riippuu sen materiaaleista. Useimmat koiran petivaatteet voi pestä pesukoneessa, kunhan seuraa valmistajan ohjeita.

Onko olemassa ekologisia koiran sänkyjä?

Kyllä, on olemassa erityisiä ekologisia koiran sänkyjä, jotka on valmistettu ympäristöystävällisistä ja kestävän kehityksen materiaaleista. Tyypillisesti nämä pedit valmistetaan kestäviksi, niihin on saatavilla varaosia, ja ne valmistetaan käsin.

Millaiset värit ovat trendikkäitä koiranpedeissä?

Suurin osa koiranomistajista haluaa, että koiranpeti sopii kodin sisustukseen. Nykyisten trendien mukaan neutraalit, luonnolliset värit - kuten harmaa, beige, musta ja valkoinen - ovat suosittuja valintoja. Ne sulautuvat hyvin yhteen useimpien värisävyjen kanssa ja tarjoavat rauhallisen ja tyylikkään taustan, joka ei vie huomiota muulta sisustukselta.

Kuitenkin, jos haluat tuoda ripauksen hauskuutta ja persoonallisuutta kodin sisustukseen, voit valita kirkkaamman ja iloisemman värin koiran pedille. Esimerkiksi syvänpunainen, turkoosi tai leiskuva oranssi voi toimia katseenvangitsijana. Lisäksi pastellivärejä, kuten vaaleanpunaista , mintunvihreää tai laventelia, on myös alettu näkemään enenevissä määrin. Alla muutama esimerkki.

Sivupalkki

Blog categories

Tämä osio ei tällä hetkellä sisällä sisältöä. Lisää sisältöä tähän osioon sivupalkin avulla.

Recent Post

Tämä osio ei tällä hetkellä sisällä sisältöä. Lisää sisältöä tähän osioon sivupalkin avulla.